O nama

Tvrtka AVIBO d.o.o. uz dugogodišnje iskustvo i poziciju na tržistu prisutna je u velikim lancima, maloprodajama, direktno kod izvođača kao i vlastitoj Maloprodaji.

Dobavljaci smo tvornicama Boja i lakova značajne sirovine Titan dioksida, jer zastupamo  i distribuiramo navedenu sirovinu na hrvatskom tržistu kemijsko građevnoj industriji, a zauzvrat prodajemo njihove gotove proizvode, a i proizvode eminentnih evropskih proizvođača iz iste djelatnosti.

Pod vlastitim markom “turbo”koja je već godinama zaživjela na tržištu, poznati europski proizvođači za nas proizvode; Poliuretanske pjene, montažna ljepila, silikone i kitove za različite namjene,uz ODLIČAN OMJER kvalitete i cijene.

Također imamo i svoju robnu marku za Hidroizolaciju „Hidroflexkleber“ i Ljepilo univerzalne namjene „Unikleber“.

Raspolažemo u maloprodaji i veleprodaji širokom ponudom boja, lakova, ljepila, žbuka, sredstava za brtvljenje i pomoćnih sredstava i pribora od poznatih raznih proizvođača, a sve za građevinarsko – obrtničke radove,uz uslugu dostave na željeno mjesto izvođenja radova i uz svu potrebnu dokumentaciju i logistiku osoblja.

Nudimo fasadne sustave i ostale proizvodne programe renomiranih proizvođača kao što su; CINKARNA, CHROMOS-SVJETLOST, TIKKURILA, HIDROIZOLACIJA KATRAN, BEKAMENT, SAMOBORKA, JUB, KNAUF,TKK…

Pogodnosti koje kod nas možete naći su stalan lager kvalitetnih proizvoda, prihvatljive cijene, educirano osoblje, stručni savjeti, osiguran parking.